CFMOTO- ja Linhai-mönkijät

Niille, jotka etsivät omat polkunsa

Työhön ja vapaa-aikaan, hyötyajoneuvoksi tai harrastusvälineeksi.

Valikoimistamme löydät tehokkuudestaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan tunnetut CFMOTO- ja Linhai-traktorimönkijät. Saatavilla useita erilaisia malleja lisävarusteineen!

Katso CFMOTO/Linhai-mönkijöiden talvitestausvideo

CFMOTO

Myydyin, eikä suotta!

CFMOTO on myydyin mönkijämerkki useassa Euroopan maassa ja nopeimmin kasvava ATV-merkki koko maailmassa.

Kaikissa malleissa on vakiona vääntävän tehokas nestejäähdytteinen 4-tahtimoottori (400-1 000 cc), Boschin ruiskutustekniikka, hydrauliset levyjarrut, vinssi, vetokuula, aluvanteet ja tietysti 3 vuoden takuu.

Tähän peliin ei kyllästy ikinä!

Linhai-mönkijät

Ylivoimainen hinta-laatusuhde

Älä anna edullisen hinnan pelästyttää Linhai on pakattu täyteen ominaisuuksia, jotka vetävät vertoja paljon kalliimmille merkeille.

Linhain vakio-ominaisuuksia ovat muun muassa sähköisesti kytkettävä neliveto, sähkövinssi, aluvanteet ja erinomainen alusta- ja jousitusratkaisu, joka parantaa ajo-ominaisuuksia maastossa sekä tiellä.

Virtaviivainen ulkomuoto ja tehokas neliveto antavat syyn painaa kaasua. Linhain kanssa ei tarvitse hävetä!

Mönkijäsi odottelee täällä – tule hakemaan se kotiin

Tätä kauppaa et tule katumaan. Uusi paras kaverisi laittaa pihanhoidon, lumenluonnin ja muut tekemättömät asiat järjestykseen.

Olemme CFMOTON ja Linhain valtuutettuja jälleenmyyjiä. Kauttamme saat laajan valikoiman tehokkaita ja laadukkaita mönkijöitä erilaisiin tarpeisiin. Myös laaja lisävarustevalikoima on ulottuvillasi.

Tervetuloa meille!

Resurs Bank

Rahoitus alkaen jopa 15 €/kk!

Tarvitsetko rahoitusta ostoksellesi?

Pienkonelainalla voit jakaa kustannukset helposti useaan pienempään erään.

Lyhentäminen onnistuu oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

  • Et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia

  • Saat luottopäätöksen heti

  • Saat 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

  • Luottoa jopa 10 000 euroa

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai lähimmässä toimipisteessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostoksille 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi myös jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon
  • Voit hakea luottoa jopa 10 000 euroon asti
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.

Tutustu maksuvaihtoehtoihin tästä

Täytä luottohakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida lähimmässä toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin PIENKONE numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi! (SMS-haku mahdollista 6 000 euroon asti).

Uutuudet ja tarjoukset ovat ensin Facebookissa!

Seuraa Konekulmaa Facebookissa ja paina "tykkää":

[powr-social-feed id="d460cc10_1584429400"]